Logo

Japansk soyamarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Japansk soyamarinade

 

Den aromatiske smag af ingefær og sojaens bløde salthed er perfekt til alt kød, fjerkræ og fedfisk. Marinaden rækker til ca 1½ kg.

#

½ dl soya

2 spsk mirin (sød japansk risvin uden alkohol)

Brug alternativt 1 spsk honning og 1 spsk vand.

2 spsk hvidvin

3 store salatløg, både det hvide og det grønne

2 store fed hvidløg

1 stort stykke (ca. 5x5 cm) frisk ingefær, skrællet

1 tsk chiliflager

*

 

MARINERING TRIN FOR TRIN

1. Blend alle ingredienser i en foodprocessor med skarp kniv, eller brug en stavblender.

Marinaden skal være så jævn som muligt.

2. Mariner småstykker af kødet, tynde skiver eller portionsstykker.

3. Læg det marinerede i en frysepose, pres luften ud, og luk til.

4. Mariner et par timer eller mere.

5. Tør marinaden grundigt af, når det er tid til at grille. Gem marinaden.

6. Grill på den ene side, og pensl eller dryp derefter marinaden på, og grill igen.

Gentag, til marinaden er brugt eller til alt er perfekt grillet.

7. Opbevar marinaden i køleskab.

 

Japansk soyamarinade

3 salatløg.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.830 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her