Logo

Entrecôte forberedt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Entrecôte forberedt

 
Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.
Opskriften er beregnet til 4 personer

 
# Ingredienser
1 kg højrebssteg
1 spsk løgpulver
1 spsk hvidløgspulver
1 tsk salt
2 tsk sort peber, stødt
1 tsk paprika


* Tilberedning
Gnid højrebet med krydderierne og sæt det i ovnen ved 140 °C i 45 min.
Herefter tages det ud og skæres i 4 lige store skiver.
De fire skiver steges ca. 1½ min på hver side ved høj varme 
på en grill eller grillpande.

 
Tip til tilbehør: Bagte kartofler med krydderurtekvark


# Ingredienser
4 mellemstore kartofler
4 spsk rapsolie
100g kvark
2 spsk cremefraiche
1 lille løg
2 spsk hakket purløg
salt og peber


* Tilberedning
Skyl kartoflerne grundigt, skær et snit i dem på langs og strø salt på.
Smør 4 stykker alufolie med olien og pak kartoflerne ind.
Grill dem ca. 40 min over indirekte varme ved ca. 200 °C eller i ovnen.
Pil løget, hak det fint og kom det og purløget i kvarken, tilsæt salt og peber og bland godt.
Luk kartoffelpakkerne op foroven.
Tryk forsigtigt kartoflerne åbne med en gaffel, kom kvarkfyldet i og server.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.438 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?




Effektiv reklame - klik her