Logo

Hakkebøf med kiwi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hakkebøf med kiwi 

 
Når du skal grille, tænker du måske ofte på en stor bøf, grillpølser, majs og hvidløgsbrød. Men fisk, spidskål, blomkål og aubergine egner sig også til grill.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 15 min  

 
# Ingredienser
1 løg
1 daggammel bolle, udblødt
500 g blandet hakket kød
1 æg
salt og peber
paprika
1 knsp sennep
1 tsk krydderiblanding til steaks
1 kiwi
olie til pensling

 
* Tilberedning
1 Pil løget og skær det i små tern.
Tryk al væden ud af brødet og kom det ned
til det hakkede kød sammen med løgternene.

 
2 Kom ægget i det hakkede kød sammen med krydderier og sennep.
Ælt omhyggeligt ingredienserne sammen til en fars.

 
3 Skræl kiwien og skær den i skiver.
Form med fugtige hænder 4 hakkebøffer af farsen.
Læg en skive kiwi på den ene side af hver af hakkebøfferne og
tryk dem fast i farsen.

 
4 Pensl hakkebøfferne med olie og
steg dem på grillen i ca. 6 min på hver side.

 
Pr. portion ca. 1291 kJ/309 kcal. 28 g protein, 17 g fedt, 9 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 620 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Om mig som grillkok?
Effektiv reklame - klik her