Logo

Kød og grønsager på spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kød og grønsager på spid


Disse lækre grillspid er en god måde at få ungerne til at spise grønsager på. Lad dem sammensætte deres eget favoritspid - det er altid sjovere at spise noget, man selv har bestemt hvordan skal smage og se ud.

Personer: 4. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 10-12 min. Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Middel. Grilltemperatur: 200 °C. Udstyr: Rotisseri, grillspid til rotisseri

# Ingredienser

1 kg kød efter eget valg, fx kylling, oksekød el. tigerrejer
1 squash
12 cherrytomater
6 svampe
12 kartofler
2 rød peber
salt og peber
olie til forstegning

*

 

I køkkenet

Skær kød og grønsager i ensartede stykker.

Fordel kød og grønsager på spiddene.

Krydr med salt og peber.

 

Ved grillen

Klargør grillen til direkte, høj varme.

Sæt rotisseri og grillspid med råvarer på grillen, og lad spiddene rotere i 10-12 min.

Tag spiddene af, når ingredienserne er færdigstegt.

 

Tips: Lav evt. en krydderiblanding, og vend kødet i den.
Vær opmærksom på, at nogle råvarer skal stege længere end andre. Ønsker du at sikre, at alle råvarer er færdigstegt samtidig, kan du forstege kødstykkerne, inden du sætter dem på spiddene.

 


 

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 673 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Græsk sŭvlakiaI Grækenland steger man sŭvlakia direkte over trækul og ikke på rist. Hvis dit spid...
• Mixed grillMixed grill kan også serveres med rispilaff, eller bagte kartofler med cremefraiche tilsat...
• Græsk sŭvlakiaI Grækenland steger man sŭvlakia direkte over trækul og ikke på rist. Hvis dit spid...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os