
 
Ved tilberedning i
pande steges et minut mere end på grill, på begge sider. 
Opskriften er
beregnet til 4 personer
 
#
4 oksemørbradbøffer a 200 g 
1¼ dl sojasauce
4 spsk hvedemel
2 æg 
4 spsk sesamfrø 
3 spsk rapsolie 
salt og peber 
*
Mariner kødet 2 timer i sojasaucen. 
Rist sesamfrøene på en lille pande. 
Tør kødet af og krydr med salt og peber. 
Pisk æggene ud i en skål og vend så bøfferne i mel, æg og
sesamfrø og pandesteg i rapsolie i 3 minutter på hver side ved høj varme. 
Lad kødet hvile i 5 minutter og server. 
 

 
Tip til tilbehør: Tomat-grapefrugt- mango-salsa 
#
3 tomater 
½ grapefrugt 
2 mangoer 
2 fed hvidløg 
½ rødløg 
3 spsk korianderblade 
1 frisk chili 
1 tsk rosenpaprika 
½ tsk kommen 
¼ tsk kardemomme 
2 spsk olivenolie 
hvid balsamico 
salt og peber 
*
Flå tomaterne, fjern kernerne og skær tomatkødet i tern. 
Fileter grapefrugten og skær den i små stykker. 
Skræl mangoerne og skær dem i små stykker. 
Pil løg og hvidløg og hak både dem og korianderen. 
Kom alle ingredienser i en skål, bland godt med krydderierne
og smag til med olie, balsamico, salt og peber. 
Lad salsaen trække i mindst et par timer i køleskab.