Logo

Pebersteak

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pebersteak

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

4 rumpsteaks

2 spsk rapsolie

1 spsk konc. tomatpuré

2 spsk syltede grønne peberkorn

2 spsk sherry

2½ dl fløde

salt og peber

*

Rapsolien varmes op i en pande, og kødet steges i 2 minutter på hver side.

Derefter pakkes det ind i alufolie og lægges i en 80 °C varm ovn.

 

Varm tomatpureen op på panden med kød saften og tilsæt sherryen.

Kom fløde og peberkorn i og smag til med salt og peber.

Ret an på tallerkener og server med saucen.

Hertil passer kartofler i alle variationer.

 

Tip til tilbehør: Scamorza-kartofler

#

4 kartofler

100 g italiensk scamorza-ost

25 g parmesan

½ bdt purløg

3 spsk piskefløde

20 g blødt smør

1 spsk grov dijonsennep

salt og peber

*

Skyl kartoflerne, pak dem ind i alufolie og bag dem en time ved 250 °C i ovn, til de er møre (mærk efter med en gaffel).

Fjern alufolien og grill kartoflerne i yderligere 10 minutter.

Riv i mellemtiden parmesanen og skær scamorzaen i tern.

Halver kartofler og lad dem køle af.

Udhul kartoflerne, uden at skrællen beskadiges.

Rør kartoffelmosen grundigt med fløde, smør, sennep og parmesan.

Tilsæt scamorza og purløg og smag til med salt og peber.

Kom fyldet i de udhulede kartofler og bag dem 10-15 minutter på grill eller i ovn.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.343 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her