Logo

Grillspid med svinekød og æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillspid med svinekød og æbler


Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk. Elsker du ligesom mig sol og sommer? Så kan disse lækre grillspyd med svinekød få dig til at komme lidt i sommerstemning, uanset årstid.  - prøv selv.

Til 4 Personer

 

# Ingredienser 

450 g afpudset svinekam

3 dl tør fransk æblecider

1 spsk frisk salvie, fintsnittet

6 sorte peberkorn, knuste

2 sprøde æbler

1 spsk solsikkeolie

Tilbehør: godt brød med sprød skorpe


* Tilberedning

 

I køkkenet

Skær kødet i tern på 2½ cm med en skarp kniv og kom det op i et fladbundet fad (ikke metal).

Pisk cider, salvie og peber sammen, hæld det over kødet og vend det godt sammen.

Dæk med film, stil det på køl og lad kødet marinere i 1-2 timer.

 

Lad kødet dryppe af, men gem marinaden.

Skær æblerne i kvarte og fjern kernehusene, men lad være med at skrælle dem.

Skær dem i både og dyp dem i marinaden fra kødet.

Sæt skiftevis kød og æbler på metalspid, og rør solsikkeolien i resten af marinaden.

 

Ved grillen

Varm grillen godt op.

Grill spiddene på grillristen ved jævn-stærk varme i 12-15 min.

Vend dem jævnligt undervejs og pensl dem ved samme lejlighed med marinaden.

Anret spiddene på et stort fad:

Træk evt. kød og æbler af spiddene inden serveringen.

Server straks med godt brød til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Om mig som grillkok?





Effektiv reklame - klik her