Logo

Grillstegte andebryster og porcinisvampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillstegte andebryster og porcinisvampe 

 
Den sydvestlige del af Frankrig er kendt for dets retter med and så vel som dets rigdom af svampe, som gerne spises sammen i enkle retter som denne. Begynd måltidet med en kraftig grønsagssuppe, drik en herlig Paulliac eller Gaillac og slut af med nogle lækre franske oste.
Giver 4 portioner

 

Grillstegte andebryster og porcinisvampe 
# Ingredienser
700 g porcinisvampe eller andre store svampe
3 spsk olie
2 spsk hakket persille

 
4 udbenede andebryster med skind
havsalt og friskkværnet sort peber efter smag
½ dl rødvin
5 fed hakket hvidløg

 
* Tilberedning
1 Rids skindet på andebrysterne med regelmæssige mellemrum og
læg dem i en skål.
Bland med salt, peber og halvdelen af vinen, halvdelen af hvidløget og
halvdelen af olien. Vend dem og lad dem marinere i mindst 1 time.

 
2 Vend svampene i resten af blandingen af vin, hvidløg og olie
og lidt salt og peber.
Svampene behøver ikke marinere mere end nogle få min.

 
3 Grill andebrysterne over stærk varme, begynd med skindsiden nedad
i ca. 5 min og derefter 2-3 min på kødsiden, når de skal være rosastegt.
Da fedtet smelter og drypper af, vil skindet blive sprødt.
Imens grilles svampene over stærk varme, et par min på hver side.

 
4 Skær andebrysterne tyndt på tværs af fibrene og server sammen
med svampene og et drys persille.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 38 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her