Logo

Grillstegte vagtler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillstegte vagtler 

 
Den grillmad, som typisk bliver tilberedt på grill, vil oftest være ribben, steaks, pølser og andre former for kød men fjerkræ er også godt grillen.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 40 min (plus mindst 6 timer marinering)

 
# Ingredienser
8 istandgjorte vagtler
2 dl yoghurt
2 spsk olie
2 tsk tomatpuré
1 tsk paprika, edelsüss
½ tsk cayennepeber
salt og friskkværnet peber
4 metalspid

 
* Tilberedning
1 Skyl vagtlerne godt og dup dem tørre.
Rør yoghurt, olie, tomatpuré og krydderier sammen.

 
2 Vend vagtlerne i marinaden. Pensl også fuglenes bughule.
Lad fuglene marinere natten over eller i mindst 6 timer.

 
3 Forvarm grillen på højeste trin.
Lad vagtlerne dryppe godt af.
Sæt 2 vagtler på hvert spid (stik spiddene igennem fra vinge til lår).

 
4 Grill vagtlerne sprøde og gyldenbrune i ca. 20-25 min og
vend dem flere gange undervejs.
Når man trækker et lår af, skal saften være klar.
Opsaml skyen og server den til.

 
Pr. portion ca. 2700 kJ/645 kcal 69 g protein, 40 g fedt, 3 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 416 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her