Logo

Kyllingebryst med bladbedesauté

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingebryst med bladbedesauté 

 
Bladbede har en mild smag, der minder lidt om asparges. I stedet for bladbede kan du bruge friske spinatblade.
Hovedret til 2 personer

 
# Ingredienser
2 store stykker kyllingebryst med skind, men uden ben
1 spsk olie
salt og peber

 
Purløgssauce:
1 sommerløg
1 dl hvidvin
½ dl piskefløde
½-1 bundt purløg
salt og friskkværnet peber

 
Bladbedesauté:
1 bundt bladbede (også kaldet sølvbede)
1 spsk smør
lidt citronsaft
salt og friskkværnet peber

 
* Tilberedning:
Kyllingestykkerne pensles med olie og drysses med salt og peber.
Læg dem på grillen i middel afstand til gløderne,
og lad dem få 2 x 5 min på hver side, dvs. 20 min i alt.

 
Purløgssauce:
Hak sommerløget, og kog det i hvidvin,
til vinen er næsten fordampet.
Hæld fløde ved, og skru ned for varmen.
Lige inden servering skal saucen have et hastigt opkog, og
så tilsætter du hakket purløg sammen med lidt salt og peber

 
Bladbedesauté:
Skyl bladbeden, snit den fint, og steg den smør på en pande.
Smag til med salt, peber og citronsaft.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 419 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her