Logo

Kyllingebryst med harissa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingebryst med harissa 

 
Denne opskrift på lækker kylling er en spicy ret med kylling i chili-marinade. Harissa er en chilisauce, der fungerer godt i marinade HER
Gas Direkte medium varme / Kul Direkte
Forberedelsestid 10 min + 1 times marinering / Stegetid 10-12 min / 4 portioner

 
# Ingredienser
1 ciabattabrød
4 kyllingebryster, uden skind og ben, hver på 175 g
1 spsk friskhakket koriander
25 g rucola, skyllet og duppet tør, til at servere ved siden af
limebåde og skiver af rødløg, til at pynte med

 
Til marinaden:
revet skal og saft af
2 usprøjtede limefrugter, delt i to portioner
2 tsk harissa (chilipasta)
8 spsk olie

 
* Tilberedning
1. Skær brødet halvt over vandret, og
skær hver halvdel ud i 4 humpler, så der i alt er 8 stykker.

 
2. Skær nogle snit i kyllingebrysterne,
så marinaden kan trænge godt ind.
Arranger kyllingekødet i et enkelt lag på et ikke-metallisk fad.

 
3. Tilbered marinaden ved at røre den revne skal og
saft af 1 lime sammen med harissa og 2 spsk olie.
Pensl begge sider af kyllingestykkerne med blandingen,
dæk kødet til, og lad det marinere i køleskabet i 1 time.

 
4. Lad marinaden løbe af kødet, og smid den ud.
Grill kyllingestykkerne over direkte, medium varme i 10-12 min,
eller til kødet er gennemstegt; vend en gang undervejs.

 
5. Pensl brødstykkerne med olie, og grill dem over
direkte, medium varme i 2 min på hver side.

 
6. Arranger kyllingebrysterne på ciabattaskiverne.
Rør resten af limesaften og olien sammen med koriander,
og dryp blandingen over kødet.
Læg resten af brødskiverne oven på hvert kyllingebryst, og
server straks med frisk rucola.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 360 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her