Logo

Marinerede kyllingevinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marinerede kyllingevinger 

 
Her er de bedste grillopskrifter - perfekte til en hyggelig grillaften med familie og venner – få gode grill opskrifter på grillmad, sprøde salater og tilbehør her.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca. 40 min (plus 6 timer marinering)

 
# Ingredienser
1 kg kyllingevinger
saft og revet skal af 2 limefrugter
1 stort løg
3 fed hvidløg
1 bdt. citrontimian
1 tsk salt
friskkværnet peber
4 spsk olie

 
* Tilberedning
1 Skyl kyllingevingerne godt og dup dem tørre.
Læg dem så i et stort fod og dryp dem med limesaft.

 
2 Pil løg og hvidløgsfed og hak dem fint.
Skyl timianen, slyng den tør, pluk bladene fra stænglerne
og hak dem fint.

 
3 Bland limeskal, løg, hvidløg, timian, salt og peber og
dæk kyllingevingerne hermed. Hæld til sidst olien over.
Lad kyllingevingerne marinere i 6 timer.

 
4 Forvarm grillen til højeste trin.
Tag kyllingevingerne op af marinaden og dup dem tørre.

 
5 Kom kyllingevingerne på en grillrist og steg dem sprøde og
brune herpå i ca. 25 min.
Pensl flere gange med marinaden undervejs.

 
Pr. portion ca. 2743 kJ/653 kcal. 42 g protein, 52 g fedt, 5 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Om mig som grillkok?
Effektiv reklame - klik her