Logo

Middelhavspoussiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Middelhavspoussiner 

 
Middelhavspoussiner skal laves på en grill med låg for at sikre at poussinerne bliver gennemstegt og samtidig holder sig saftige og lækre. Få opskriften her! Giver 4 portioner

 
# Ingredienser
50 g usaltet smør, blødgjort
2 skiver prosciutto, finthakket
2 spsk finthakket rosmarin
2 soltørrede tomater i olie, afdryppet og hakket fint
2 tsk dijonsennep
havsalt og friskkværnet sort peber efter smag
2 poussiner a 700 g eller 4 små
1 lille citron skåret i både

 
* Tilberedning
1 Kom smør, prosciutto, rosmarin, tomat og sennep i en lille skål og bland godt.


2 Drys poussinerne let med salt og peber.

 
3 Løsn forsigtigt skindet fra brystet på poussinerne og
lad en finger glide ind under så der dannes en lomme.
Øs halvdelen af smørblandingen ind i hver lomme og
glat skindet så overfladen bliver jævn.

 
4 Pak hver poussin ind i olieret, kraftig folie sammen med citronbåde og
luk samlingerne godt. Grill over middel varme i ca. 30 min og
vend dem ind imellem.

 
5 Læg pakkerne med poussinerne med brystsiden opad (med grillhandsker),
og riv papiret op så fuglene ligger helt frit, men saften bliver liggende i folien.
Læg låg på grillen og steg i yderligere 15 min eller indtil
poussinerne er gyldenbrune og gennemstegte.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 84 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Om mig som grillkok?
Effektiv reklame - klik her