Logo

Sprøde kyllingelår med orangesmag

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sprøde kyllingelår med orangesmag 

 
Få den bedste opskrift på gode grillede hele kyllingelår her – de kan laves på gasgrill eller kulgrill, er marineret i orangemarmelade og hoisinsauce.
Gas Indirekte medium varme / Kul Indirekte
Forberedelsestid 10 min + 1 times marinering / Stegetid 40-50 min / 4 portioner

 
# Ingredienser
4 hele kyllingelår, hver på 250 g
1 spsk tyktflydende orangemarmelade, smeltet
50 g smør, smeltet
1 spsk hoisinsauce (fås i asiatiske specialbutikker og supermarkeder)
4 spsk friskpresset appelsinsaft
olie, til pensling

 
* Tilberedning
1. Fjern eventuelt fedt fra kødet, skær nogle dybe snit i lårene, og
arranger dem i et enkelt lag i et ikke-metallisk fad.
Rør marmelade, smør, hoisinsauce og appelsinsaft sammen, og
pensl blandingen på både over- og undersiden af lårene.
Smid resten af marinaden væk.
Dæk kødet til, og lad det marinere i køleskabet i 1 time.

 
2. Tag kyllingelårene ud, og pensl med olie, og grill lårene med
bensiden nedad over indirekte, medium varme i 20 min,
vend kødet og grill i yderligere 20-25 min, eller til det er mørt, og
saften er blevet klar.

 
3. Tag kyllingelårene af grillen, dæk dem med alufolie, og
lad dem hvile i 5 min, inden de serveres.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 424 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her