Logo

Sursøde kyllingevinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sursøde kyllingevinger 

 
Kyllingevingerne stikkes på kebabspid for lettere at kunne vendes på grillen. Som alternativ kan de også steges i en grillkurv. Serveres med grillstegte gule peberfrugter.
Giver 6 portioner

 
# Ingredienser
1 mellemstort løg, hakket
2 fed hvidløg
1 lille grøn peberfrugt, uden kerner og hakket
4 ananasringe fra dåse, afdryppet
3 spsk vineddike
2 spsk sojasauce
1½ spsk majsolie
1 spsk sukker
24 kyllingevinger (spidsen fjernet)
8 metalspid

 
* Tilberedning
1 Kom alle ingredienserne undtagen kyllingevingerne og
citronskallen i en blender og blend dem godt.
Hæld blandingen op i en stor flad skål.
Læg kyllingevingerne i og vend dem til de er dækket på alle sider.
Dæk dem til og lad dem trække i op til 2 timer ved stuetemperatur eller
i køleskab i op til 12 timer. Vend dem af og til.

 
2 Tag kyllingevingerne op af marinaden og stik dem på de otte spid.
Grill dem over middel varme og pensl dem efter behov med den
resterende marinade indtil de er sprøde og gennemstegte, ca. 20 min.
Serveres garneret med halve limebåde og grønt drys.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 68 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her