Logo

Thaikylling i kokosmarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Thaikylling i kokosmarinade

 

Kylling er en ret almindelig ingrediens i det thailandske køkken. Den milde smag passer godt til friske urter, hvidløg, ingefær og chilipeber. Brug en kuglegrill og briketter eller en gasgrill.

8 portioner

#

 

900 g kyllingelår

Thai kokosmarinade, Se opskrift

*

 

1. Bland marinaden.

Skær nogle snit gennem skindet og kødet helt ind til benet i kyllingelårene.

Mariner kyllingelårene i mindst 2 timer.

 

2. Lad briketterne brænde ned, til gløderne er grå og dækker det halve af grillen.

Kontroller varmen, som skal være meget stærk.

Læg kyllingelårene på grillristen. så de steges ved indirekte varme, og giv dem ca. 20 min.

Sørg for, at kyllingelårene ligger med ensartet afstand til gløderne, da de ellers bliver stegt ujævnt.

Pensl dem med marinade undervejs 3-4 gange.

Sørg for at holde låget lukket samt spjældene åbne, både i låget og i bunden.

 

3. Efter 20 min. flyttes kyllingelårene, så de får direkte varme.

Nu skal låget være åbent.

Regn med 10 min. mere, og fortsæt med at pensle lårene med resten af marinaden, mens de steger.

Læg kyllingelårene på et fad, og lad alle spise med fingrene.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.277 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her