
     
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer
 
# Ingredienser
1 lille løg 
450 g magert
lammekød, friskhakket 
2 spsk mild karrypasta
2 spsk yoghurt
naturel 
solsikkeolie, til at pensle med 
 
Tomatsambal: 
3 tomater, uden
kerner og i små tern 
et nip stødt koriander
et nip stødt
spidskommen 
2 tsk frisk koriander, fintsnittet 
salt og peber 
 
Tilbehør: 
indiske papadum 
chutney 
 
* Tilberedning
1 Kom løget i en
foodprocessor og hak det meget fint. 
Tilsæt kødet og
blend videre, til det er finthakket. 
I stedet kan man
også rive løget og røre det sammen med finthakket lam. 
 
2 Tilsæt karrypasta
og yoghurt og rør det godt sammen. 
Del farsen i 8 lige
store portioner. 
Form farsen til otte pølser og sæt dem på metal- eller udblødte træspid. 
Sørg for at presse
farsen godt fast, så den ikke falder af spiddet, når det vendes. 
Stil dem på køl i
mindst 30 min, eller til de skal grilles. 
 
3 Tomatsambal: 
Vend tomat,
krydderier og frisk koriander sammen og krydr med salt og peber. 
Lad den trække
mindst 30 min, så smagen kan nå at udvikle sig. 
 
4 Varm grillen godt
op. 
Grill spiddene på en
oliepenslet rist i 10-15 min. 
Vend dem jævnligt undervejs og pensl dem med lidt olie om nødvendigt. 
Server med papadum,
chutney og tomatsambal.