Logo

Lammeskank og cherrytomater på grillen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lammeskank og cherrytomater på grillen 

 
Den bedste opskrift på lammeskank på grill er simpelthen så god – Små og store børn elsker mad ”med håndtag” – derfor er lammeskank et sikkert hit. Godt til 4 personer.

 
# Ingredienser
4 lammeskanke
2 bakker cherrytomater på stilk
1 agurk
1 rød chili
1 dl cremefraiche 7 8%
salt og peber

 
* Tilberedning
Lammeskankerne grilles ved indirekte varme ved 150 °C i 4 timer
 til kødet er helt mørt og let falder fra benet.

 
Cherrytomater med stilk skylles og lægges på grillen.
De skal kun have ca. 10 min ved indirekte varme.

 
Agurken skæres i lange strimler og vendes med cremefraiche.
Smag til med finthakket, chili, salt og peber.


Lammeskank og cherrytomater på grillen

 
Børn elsker at hjælpe til i køkkenet, når de voksne laver mad. De lidt større teenagere kan sagtens hjælpe til omkring grillen. Små og store børn elsker mad ”med håndtag” – derfor er lammeskank et sikkert hit.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 267 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her