Logo

Lammesteaks med grønne peberkorn og sennep

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lammesteaks med grønne peberkorn og sennep 

 
En krydret sennepspasta smurt tykt ud over lammekødet giver det et afgørende smagsmæssigt lift.
Giver 4 portioner

 
# Ingredienser
1 spsk grønne peberkorn, hakket fint
4 spsk groft sennep
3 spsk hakkede forårsløg (både det hvide og det grønne)
25 g frisk brødkrumme
3 spsk friskhakket persille
¼ tsk cayennepeber
1-1½ spsk vegetabilsk olie
4 lammesteaks, 2,5 cm tykke

 
* Tilberedning
1 Kom peberkorn, sennep, forårsløg, brødkrumme, persille og
cayennepeber i en skål og bland det godt.
Rør olie i lidt efter lidt, så det bliver til en tyk pasta.

 
2 Smør pastaen på begge sider af lammekødet og
læg det i en glasbageform.
Dæk til og lad det marinere i 2 timer ved stuetemperatur eller
24 timer i køleskab.

 
3 Grill lammekødet over middel varme i 6-8 min på hver side,
eller til det er stegt som du ønsker det.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 56 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her