Logo

Cajunfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Cajunfisk

 

En himmelsk god hovedret finder du i disse cajunbagte fiskesteaks smurt med en krydderiblanding af paprika, timian og peber og serveret med grønne bønner

Til 4 Personer.

 

# Ingredienser

4 hvide fiskesteaks, fx sværdfisk, helleflynder, snapper

1 spsk paprika

1 tsk tørret timian

1 tsk cayennepeber

1 tsk fintmalet sort peber

½ tsk fintmalet hvid peber

½ tsk salt

¼ tsk stødt allehånde

50 g usaltet smør

3 spsk solsikkeolie

Tilbehør: grønne bønner

*

 

I køkkenet

Skyl fiskesteakene i rindende koldt vand og dup dem tørre i køkkenrulle.

Bland paprika, timian, cayennepeber, sort og hvid peber, salt og allehånde sammen i et fladbundet fad.

Kom smør og solsikkeolie op i en lille gryde og varm det langsomt op, til smørret er smeltet.

Rør i det undervejs.

Pensl fisken godt med smørblandingen på begge sider og vend derefter fisken i krydder-blandingen, til den er godt dækket overalt.

 

Ved grillen

Varm grillen godt op.

Grill fisken på grillristen i 3 min på hver side, eller til den er gennemstegt.

Pensl fisken jævnligt med resten af smørblandingen undervejs.

Server straks med friskkogte grønne bønner.

 

Info: Sværdfisk er en pigfinnefisk i sværdfiskfamilien. Den lever normalt i overfladen, men jager ned til 800 m dybde efter føde. Den lever globalt, og besøger de danske farvande nu og da.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 288 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillet brosme med pimentén-rubDybvandsfisken brosme er en delikatesse. Kødet er fast, og smagen kan minde om hummer. Den...
• Fisk og chorizo på spidVi har DK's største samling grill-opskrifter, så må vi også have chorizo på spid: Denne...
• Grillet brosme med pimentén-rubDybvandsfisken brosme er en delikatesse. Kødet er fast, og smagen kan minde om hummer. Den...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os