Logo

Fyldt mulle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyldt mulle

 
Vinblade er normalt konserveret i saltvand, så det er vigtigt at udbløde dem grundigt før brugen.
Giver 4 portioner

 
# Ingredienser
14-16 vinblade afhængigt af størrelsen
kogende vand
4 små muller eller andre små, hele fisk, renset og skrabet
2 spsk olie
4 forårsløg (både det grønne og det hvide), hakket
75 g tørrede abrikoser, hakket fint
2 spsk hakkede hasselnødder
1 spsk revet appelsinskal
1 spsk hakket frisk dild
50 g friske brødkrummer
havsalt og friskkværnet sort peber efter smag
1 mellemstor æggeblomme
2-3 spsk appelsinsaft
olie

 
* Tilberedning
1 Hæld kogende vand over vinbladene og lad dem ligge i 20 min.


Hæld vandet fra og skyl omhyggeligt med kogende vand.
Dup dem tørre med et stykke køkkenrulle og læg dem til side.

 
2 Opvarm 2 teskefulde af olien på en pande og sauter forårsløgene i 2 min.
Tag dem af varmen og tilsæt abrikoser, hasselnødder, appelsinskal,
dild, brødkrummer, salt og peber.
Bland æggeblommen i og nok appelsinsaft til at blandingen får
en stiv konsistens.

 
3 Brug blandingen til at fylde i bughulen på fiskene.
Pak hver fisk ind i vinbladene, så de er helt dækket og hold dem fast
enten med vådt bomuldsgarn eller tandstikker.


4 Smør grillristen med olie og steg fiskene over middel varme, 4-6 min
på hver side, eller til de er stegt og vinbladene er forkullet.
Fjern snoren eller tandstikkerne og server.

 
INFO: Mulle - Mullus surmuletus

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 58 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her