Logo

Gourmetmakrel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gourmetmakrel 

 
Lav lækker grillmad med sommerens friske råvarer. Få grill-opskrifter med kød, fisk, grønt og frugt. Bliv inspireret til lækker mad på grill eller i ovngrill HER.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 30 min. 

 
# Ingredienser
4 friske makrel, rensede salt
citronsaft
4 tomater
2 løg
1 spsk olie
dild, purløg og kørvel, 1 bdt. af hver
2½ dl yoghurt naturel
2 spsk cremefraiche
2 spsk hakkede mandler
peber

 
* Tilberedning
1 Skyl makrellerne, dup dem tørre, drys dem med salt og
dryp citronsaft over, lad dem trække i ca. 10 min.

 
2 Rids imens kors i tomaterne, overhæld dem med kogende vand,
flå og udkern dem og skær dem i tern.

 
3 Pil løgene og skær dem i fine tern.
Varm olien op og steg løgene klare heri.
Tilsæt tomatternene og lad det hele simre i ca. 5 min.

 
4 Skyl krydderurterne, slyng dem tørre, hak dem fint og
kom dem i tomat-løg blandingen.
Fyld blandingen i makrellerne, luk bugåbningen med tandstikker.
Lav 3-4 rids i skindet på hver side.

 
5 Steg makrellerne på grillen i ca. 5 min på hver side.

 
6 Rør yoghurten sammen med 2 spsk cremefraiche og mandlerne.
Smag denne sauce til med salt og peber og server den til makrellerne.

 
Pr. portion ca. 3011 kj/720 kcal. 60 g protein, 45 g fedt, 8 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 281 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her