Logo

Grillede kammuslinger og julesalat med appelsingremolata

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grillede kammuslinger og julesalat med appelsingremolata

 

Grillede kammuslinger - mums! En virkelig dejlig og delikat forret. Gå på opdagelse og find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.

Portioner: 4. Tid: 20 min

 

# Ingredienser

2 julesalat (250 g), skåret i kvarte

16 kammuslinger (400 g), uden rogn

 

APPELSINDRESSING:

2 spsk olie

1 spsk appelsinsaft

 

APPELSINGREMOLATA:

0,6 dl bredbladet persille, hakket fint

1 spsk appelsinskal, revet fint

1 fed hvidløg, presset

*

 

Fremgangsmåde:

Lav appelsindressingen: Bland ingredienserne i en lille kande.

 

Lav appelsingremolataen: Bland ingredienserne i en lille skål.

 

Steg julesalaten på en varm, oliesmurt grillpande eller på en havegrill, til den er let brun.

Steg kammuslingerne på grillpanden, til de er gennemstegt.

Dryp julesalat og kammuslinger med dressing, og server dem med appelsingremolataen.

 

Pr. portion: 9,9 g fedt, 675 kj

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 221 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KammuslingerKammuslinger – en skaldyrs klassiker der er et af de mest anvendte skaldyr i Danmark....
• KammuslingerKammuslinger – en skaldyrs klassiker der er et af de mest anvendte skaldyr i Danmark....
• KammuslingerKammuslinger – en skaldyrs klassiker der er et af de mest anvendte skaldyr i Danmark....

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os