Logo

Grillet italiensk sværdfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet italiensk sværdfisk 

 
Den bedste, hurtige og nemme grillede sværdfisk har en naturlig mild og sød smag med nogle enkle krydderier og en perfekt grillning!
Forberedelsestid 15 min + 30 min marinering / Stegetid 10-12 min / 2 portioner
Gas Direkte medium varme / Kul Direkte

 
# Ingredienser
2 sværdfiskebøffer, hver på 200 g
olie til at pensle med

 
Til marinaden:
1 håndfuld frisk koriander
2 fed hvidløg
1 tsk paprika
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
1 spsk citronsaft
2 spsk olie

 
* Tilberedning
1. Kør alle ingredienserne til marinaden sammen i en blender.
Pensl bøfferne på begge sider med den krydrede urteblanding,
læg dem på et ikke-metallisk fad, dæk det til, og
lad det marinere i en ½ time.

 
2. Tag fisken op af marinaden, og smid den ud.
Pensl bøfferne med lidt olie, for at de ikke skal hænge i.
Grill over direkte, medium varme i 10-12 min, til de er møre og
gennemstegte; vend en gang undervejs.

 
Tips: Efter at man har tilberedt rå fisk og skaldyr, skal man vaske hænder, redskaber, skærebrætter og arbejdsflade grundigt af. Fiskelugt fjernes med citronsaft.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 524 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her