Logo

Havaborre tilberedt på græsk maner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Havaborre tilberedt på græsk maner 

 
Tjek om fisken er gennemstegt i midten ved at stikke spidsen af en kniv ind i den tykkeste del af kødet, træk den ud igen og mærk hurtigt efter, om knivens metal er varmt
Forberedelsestid 15 min / Stegetid 10-20 min / 2 portioner
Gas Indirekte medium varme / Kul Indirekte

 
# Ingredienser
2 hele havaborrer, hver på 350 g, uden skæl og indmad, rensede
salt og friskkværnet sort peber
4 spsk olie
2 spsk hakkede, sorte oliven
1 syltet/henkogt citron, drænet og hakket
2 bundter frisk timian, i alt 10 g

 
* Tilberedning
1. Vask fisken både indeni og udenpå, og
dup den tør med køkkenrulle.
Skær nogle snit i begge sider af fisken, og krydr både indeni og
udenpå med salt og friskkværnet sort peber.
Rør 2 spsk olie, de hakkede oliven og citronen sammen.
Fordel blandingen i fiskens bug.
Læg også det meste af timianen derind.

 
2. Pensl fiskens ydre med resten af olien, og
grill den over indirekte, medium varme i 15-20 min;
vend en gang undervejs. Server pyntet med resten af timianen.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 408 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her