Logo

Havtaske på spid med grønne ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Havtaske på spid med grønne ris 

 
Hemmeligheden bag lækker, grillet fisk er friskhed. Køb altid den friskeste, du kan få, og brug en opskrift der passer til fisketypen.
Forberedelsestid 25 min/ Stegetid 8-10 min/ 4 portioner
Gas Direkte medium varme / Kul Direkte

 
# Ingredienser
Til spiddene:
500 g havtaskefileter, uden skind og ben
12 skiver stribet bacon uden svær, i alt 150 g
1 lime, skåret i 8 både
16 friske laurbærblade
3 spsk olie

 
Til risen:
200 g basmati ris, skyllet
salt og friskkværnet sort peber
2 spsk grøn tapenade eller pesto
2 spsk friskhakket estragon

 
* Tilberedning
1. Skær havtasken i tern.
Stræk baconstykkerne med bagsiden af en kniv, og halver dem.
Sæt skiftevis lime, havtaske, bacon (sammentrykket som en harmonika)
og laurbærblade på 8 metalspid, til alle ingredienser er brugt.

 
2. Pensl med olie, og grill over direkte, medium varme i 8-10 min;
vend spiddene en gang undervejs.

 
3. Samtidig koges risene ifølge anvisningen (cirka 10 min).
Hæld vandet fra, og krydr med salt, friskkværnet sort peber,
grøn tapenade eller pesto og estragon.

 
4. Server havtasken på spid med de grønne ris.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 440 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her