Logo

Laks med mangosalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Laks med mangosalsa

 

Grillet laks med mangosalsa med rødløg, passionsfrugter basilikum og limesaft, kogte ris. Lækker og sommerlig grillmenu. Klik her og se opskriften

Til 4 Personer. Familiens livretter

 

# Ingredienser

4 laksesteaks a 175 g

fintrevet skal og saft af 1 lime eller en ½ citron

salt og peber

 

Salsa:

1 stor mango, skrællet, udstenet og i tern

1 rødløg, finthakket

2 passionsfrugter

2 kviste frisk basilikum

2 spsk limesaft

salt

*

 

I køkkenet

Skyl laksesteakene i rindende koldt vand, dup dem tørre med køkkenrulle og læg dem på et stort, fladt fad (ikke metal).

Drys med lime- eller citronskal og hæld lime- eller citronsaften over dem.

Krydr med salt og peber, dæk dem til og lad dem stå og trække, mens salsaen tilberedes.

 

Kom mango og løg i en skål.

Flæk passionsfrugterne og skrab kerner og saft ud med en teske.

Kom dem med ned i skålen.

Pluk bladene af basilikumkvistene og snit dem fint.

Kom dem i salsaen sammen med limesaften.

Krydr med salt og rør det godt sammen.

Dæk med husholdningsfilm og stil det til side.

 

Ved grillen

Varm grillen godt op.

Grill laksesteakene på grillristen i 3-4 min på hver side ved jævn-stærk varme.

Server straks med salsaen og kogte ris til.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laks vanilje-chili-marineret med spidskålssalatLaks marineret i en blanding af vanilje, chili og lime. Laksen ryges/grilles på din...
• Grillet laks med syltet limefrugt i yoghurtNem og lækker lille ret med frisk laks, syltet lime i yoghurt, og babyspinat smagt til med...
• Laksefilet på trækævleHer kan du være nødt tillige at kløve en hel, lille træstamme, så du får to halvdele....

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os