Logo

Rejer Scampi - Gambas al ajillo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rejer Scampi - Gambas al ajillo

 

Ægte scampi er jomfruhummere, men her bruges navnet også om store rejer. Scampi fritti, der er vendt i dej og stegt i olie, er den mest kendte tilberedning.

Personer: 4. Forberedelse: 20 min. Tilberedning: 10 min. Grillmetode: Direkte.

Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 220 °C. Udstyr: Stegegryde med tilhørende rist.

 

# Ingredienser

500 g rejer
2 fed hvidløg
1 hel chili
1 dl olivenolie
salt

 

I køkkenet

1. Pil og rens rejerne, og tilsæt derefter lidt salt.
2. Pil hvidløget, og skær det i skiver – ikke for tynde.
3. Skyl chilien, og skær den ligeledes i skiver.

 

Ved grillen

1. Forbered grillen til direkte varme – ca. 220 °C.

2. Sæt stegepanden på grillristen, og lad den blive godt varm.

Tilsæt derefter lidt olie, og lad det varme op i et par minutter.

Når olien er tilstrækkelig varm, tilsættes hvidløg og chili.

Rør lidt rundt i løgene og kom derefter rejerne i.

3. Steg videre i 6-7 minutter uden omrøring.

Serveres fx med et stykke godt brød.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.809 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?




Effektiv reklame - klik her