Logo

Søtunge med laks og dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Søtunge med laks og dild 

 
Den grillmad, som typisk bliver tilberedt på grill, vil oftest være ribben, steaks, pølser og andre former for kød men fisk og skaldyr er også godt grillen.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca. 20 min

 
# Ingredienser
1 skalotteløg
25 g smør
25 g hvedemel
1½ dl grønsagsbouillon
1 dl fløde
½ bdt. dild, hakket
400 g søtungefileter
salt og peber
100 g laksefilet
1 spsk citronsaft
tandstikkere

 
* Tilberedning
1 Pil og hak skalotteløget fint og steg det i smørret til det bliver klart.
Brun melet heri og rør bouillon og fløde i.

 
2 Lad saucen koge i 8 min, krydr med salt og rør den hakkede dild i.
Gem lidt dild til at pynte med.

 
3 Krydr søtungefileterne med salt og peber og læg den strimlede laks ovenpå.
Dryp med citronsaft og rul sammen.
Luk rullerne med tandstikkere og steg dem på den varme grill i ca. 5 min i alt.
Anret dem sammen med saucen.

 
Pr. portion ca. 1256 kJ/300 kcal 25 g protein, 18 g fedt,7 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 340 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her