Logo

Tunkoteletter med kartoffelspid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tunkoteletter med kartoffelspid 

 
Server strimlet havesyre eller spinat til som en anderledes salat. Her er der fisk fyldt med smag.
Hovedret til 4 personer

 
# Ingredienser
4 koteletter af tun
4 skiver parmaskinke
12 salvieblade
lidt olie til pensling af grillen
lidt balsamicoeddike
salt og friskkværnet peber

 
Kartoffelspid:
16 små nye kogte kartofler
4 træspid
½ dl hakket persille

 
Tilbehør:
lidt strimlet havesyre eller spinat

 
* Tilberedning:
Læg en skive parmaskinke rundt langs kanten af hver tunkotelet,
mens der stoppes blade af salvie ind bag skinken.
Drys med salt og peber.
Læg tunkoteletterne på en smurt rist, og grill dem 3-4 min på hver side.
Dryp tunstykkerne med tre dråber balsamicoeddike ved serveringen.

 
Kartoffelspid: Sæt kartoflerne på spid, og læg dem yderst på grillen,
så de bliver varme. Vend kartoflerne i hakket persille.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 449 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Om mig som grillkok?
Effektiv reklame - klik her