
     
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld burger
❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4-6 personer 
# Ingredienser
85 g brune ris 
400 g
flageoletbønner fra dåse, afdryppede (evt baked beans)
100 g usaltede
cashewnødder 
3 fed hvidløg 
1 rødløg, i skiver 
125 g majskerner 
1 spsk frisk
oregano, fintsnittet 
2 spsk tomatpuré 
2 spsk
fuldkornshvedemel 
2 spsk solsikkeolie 
salt og peber 
 
Tilbehør: 
4-6 burgerboller 
salatblade 
tomatskiver 
4-6 skiver ost 
 
* Tilberedning
1 Kog risen mør i en
gryde letsaltet kogende vand i 30 min, eller følg anvisningen på pakken. 
Hæld vandet fra og
kom den op i en food processor. 
 
2 Tilsæt bønner,
cashewnødder, hvidløg, løg, majs, tomatpuré, oregano samt salt og peber og
blend det sammen ved hjælp af pulsknappen. 
Form farsen til 4-6
lige store burgere og vend dem i mel. 
Dæk med film og stil
dem på køl i 1 time. 
 
3 Varm grillen godt
op. 
Pensl burgerne let
med olie og grill dem i 5-6 min på hver side, eller til de er gennemstegte og
rygende varme. 
Server i de lune
boller sammen med salatblade, tomatskiver og ost.