Logo

Den perfekte vegetarburger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den perfekte vegetarburger

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld burger Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4-6 personer

# Ingredienser

85 g brune ris

400 g flageoletbønner fra dåse, afdryppede (evt baked beans)

100 g usaltede cashewnødder
3 fed hvidløg

1 rødløg, i skiver
125 g majskerner

1 spsk frisk oregano, fintsnittet

2 spsk tomatpuré

2 spsk fuldkornshvedemel
2 spsk solsikkeolie

salt og peber

 

Tilbehør:

4-6 burgerboller
salatblade
tomatskiver

4-6 skiver ost

 

* Tilberedning

1 Kog risen mør i en gryde letsaltet kogende vand i 30 min, eller følg anvisningen på pakken.

Hæld vandet fra og kom den op i en food processor.

 

2 Tilsæt bønner, cashewnødder, hvidløg, løg, majs, tomatpuré, oregano samt salt og peber og blend det sammen ved hjælp af pulsknappen.

Form farsen til 4-6 lige store burgere og vend dem i mel.

Dæk med film og stil dem på køl i 1 time.

 

3 Varm grillen godt op.

Pensl burgerne let med olie og grill dem i 5-6 min på hver side, eller til de er gennemstegte og rygende varme.

Server i de lune boller sammen med salatblade, tomatskiver og ost.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.328 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Om mig som grillkok?





Effektiv reklame - klik her