
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuldt tilbehør ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer 
# Ingredienser
1 spsk olie 
2 spsk
solsikkekerner 
1 løg, finthakket 
1 fed hvidløg,
finthakket 
500 g frisk spinat, renset, uden tykke stilke og groft snittet 
et nip muskatnød,
friskrevet 
salt og peber 
4 modne bøftomater 
150 g mozzarella, i tern 
 
* Tilberedning
1 Varm grillen godt
op. 
Kom olien i en
tykbundet gryde ved høj varme. 
Tilsæt
solsikkekernerne og rist dem under konstant omrøring i 2 min, eller til de er
gyldne. 
Tilsæt løget og
svits videre ved lav varme i 5 min under jævnlig omrøring, til det er klart,
men ikke brunet. 
Tilsæt hvidløg og
spinat, læg låg på og damp videre i 2-3 min, eller til spinaten er faldet
sammen. 
Tag gryden af varmen
og krydr med muskatnød samt salt og peber. 
Lad det køle af. 
 
2 Skær låget af
tomaterne med en skarp kniv, læg lågene til side og skrab kernerne ud. 
Pas på ikke at
beskadige tomaterne. 
Hak kerner og
frugtkød og rør det i spinatblandingen sammen med mozzarellaen. 
 
3 Fyld tomaterne med
spinatblandingen og læg lågene på igen. 
Riv 4 stykker
stanniol af, som passer i størrelsen til tomaterne. 
Læg en tomat på
hvert stykke stanniol og pak dem grundigt ind. 
Bag tomaterne ved
høj varme i 10 min. 
Vend dem en gang
imellem undervejs. 
Server straks i
pakkerne.