Logo

Fyldte tomatpakker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyldte tomatpakker


Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuldt tilbehør Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

# Ingredienser

1 spsk olie

2 spsk solsikkekerner
1 løg, finthakket

1 fed hvidløg, finthakket
500 g frisk spinat, renset, uden tykke stilke og groft snittet

et nip muskatnød, friskrevet
salt og peber

4 modne bøftomater
150 g mozzarella, i tern

 

* Tilberedning

1 Varm grillen godt op.

Kom olien i en tykbundet gryde ved høj varme.

Tilsæt solsikkekernerne og rist dem under konstant omrøring i 2 min, eller til de er gyldne.

Tilsæt løget og svits videre ved lav varme i 5 min under jævnlig omrøring, til det er klart, men ikke brunet.

Tilsæt hvidløg og spinat, læg låg på og damp videre i 2-3 min, eller til spinaten er faldet sammen.

Tag gryden af varmen og krydr med muskatnød samt salt og peber.

Lad det køle af.

 

2 Skær låget af tomaterne med en skarp kniv, læg lågene til side og skrab kernerne ud.

Pas på ikke at beskadige tomaterne.

Hak kerner og frugtkød og rør det i spinatblandingen sammen med mozzarellaen.

 

3 Fyld tomaterne med spinatblandingen og læg lågene på igen.

Riv 4 stykker stanniol af, som passer i størrelsen til tomaterne.

Læg en tomat på hvert stykke stanniol og pak dem grundigt ind.

Bag tomaterne ved høj varme i 10 min.

Vend dem en gang imellem undervejs.

Server straks i pakkerne.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.615 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her