
 
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuldt tilbehør ❤ Vi
hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk -
prøv selv.
Til 4 personer 
# Ingredienser
1 rødløg 
1 fennikel 
4 små auberginer 
4 spæde courgetter 
1 orange peberfrugt 
1 rød peberfrugt 
2 bøftomater 
2 spsk olie 
salt og peber 
1 kvist frisk
basilikum, til pynt 
 
Pestodip: 
50 g friske
basilikum blade 
15 g pinjekerner 
1 fed hvidløg 
et nip groft havsalt
25 g parmesan,
friskrevet 
½ dl olie 
1½ dl græsk yoghurt 
 
* Tilberedning
1 Varm grillen godt
op. 
Pestodip: Kom
basilikum, pinjekerner, hvidløg og havsalt op i en morter og stød det til en
glat pasta. 
Tilsæt først parmesanen og derefter olien lidt ad gangen, mens der stødes. 
 
2 Kom yoghurten op i
en skål og rør 3-4 spsk af pestoen i. 
Dæk med film og stil
dippen på køl. 
Gem den overskydende
pesto i et glas med skruelåg i køleskabet. 
 
3 Klargør grønsagerne:
Skær løg og fennikel
i både, rens auberginer og courgetter og skær dem i skiver, pil kernerne ud af
peberfrugterne og skær dem i tykke skiver og flæk tomaterne på langs. 
Pensl grønsagerne
med olie og drys med salt og peber. 
 
4 Grill auberginerne
og peberfrugterne i 3 min, læg derefter også løg, fennikel og tomater på risten
og grill videre i 5 min, eller til grønsagerne er møre. 
Pensl med ekstra
olie undervejs om nødvendigt. 
Anret grønsagerne på
et stort fad, pynt med en kvist basilikum og server straks med pestodippen til.