Logo

Grillede rødbeder med fetadressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede rødbeder med fetadressing 

 
Hvis du ikke spiser så meget kød, er det vigtigt at få mørke, grove grønsager som fx rødbeder. Her får du nemlig et godt tilskud af jern.
Frokost eller let hovedret 4 personer

 
# Ingredienser
1 kg nye rødbeder, gerne de aflange

 
Fetadressing:
2 dl fromage frais
½ dl hakket feta
½ bundt purløg
½ bundt dild
salt og friskkværnet peber
lidt citronsaft

 
Tilbehør:
groft brød (ca. 400 g)

 
* Tilberedning:
Skrub rødbederne godt, og halver dem.
Grill dem ca. 10 min på hver side afhængigt af størrelsen.
Er rødbederne store, skal de have helt op til 20 min på hver side.

 
Fetadressing:
Rør fromage frais, feta og hakkede krydderurter sammen, og
smag til med salt og peber.
Når rødbederne er møre, dryppes de med lidt citron.
Serveres lune eller kolde med fetadressing til.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 471 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her