Logo

Markchampignoner med smeltet brie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Markchampignoner med smeltet brie 

 
Grill svampene i 8-10 min indtil brieosten er smeltet. Lad dem køle et par minutter før servering. Og hvorfor smager smeltet ost i maden så fantastisk? PRØV SELV
Gas Direkte medium varme / Kul Direkte
Forberedelsestid 5 min / Stegetid 8-10 min / 4 portioner

 
# Ingredienser
4 flade markchampignoner, store
olie, til at pensle med
200 g brie, skåret i små tern
4 spsk friskhakket basilikum eller koriander
4 spsk friske, hvide brødkrummer
salt og cayennepeber

 
* Tilberedning
1. Tør champignonerne af, fjern stilkene, og smid dem væk.
Pensl indersiden med olie.

 
2. Rør resten af ingredienserne sammen, og
fyld blandingen i champignonerne.

 
3. Arranger champignonerne i en foliebakke, og
grill dem over direkte, medium varme i 8-10 min, eller
til champignonerne virker møre, når man stikker i dem
med en kniv, og osten er smeltet.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 508 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her