Logo

Rodfrugter på grillen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rodfrugter på grillen


Rodfrugter på grillen: Her er et lækkert tilbehør fyldt med saft, smag og flotte farver. Server grønsagerne til fx grillet kylling, lam, fisk eller en god bøf.

 

#

1 rødløg

1 fed hvidløg

½ lille hokkaido-græskar

¼ knoldselleri

2 bagekartofler

olie

salt og peber

3 stilke rosmarin

*

I køkkenet

Pil rødløget og halvér det. Skær hver halvdel i skiver.

Pil hvidløget og hak det.

Skræl græskar, knoldselleri og kartofler og skær dem i grove tern.

Vend dem i olie, salt og peber.

Skyl rosmarinbladene og hak dem groft og vend dem i rodfrugterne.

Læg rodfrugterne i bunden af en alubakke eller et ildfast fad og hæld hvidvin over.

 

Ved grillen

Gør grillen klar til indirekte varme – cirka 180 °C.

Stil alubakken midt på grillristen, læg låg på, og grill nu i cirka 1 time.

Server nu rodfrugterne.

 

TIPS: Andre rodfrugter der kan bruges: Gulerod, persillerod, rødbede, minimajs, squash.

Andre krydderurter: Timian, oregano, kørvel.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.142 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?




Effektiv reklame - klik her