Logo

Sværdfiskekebab med laurbærblade og citronmarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sværdfiskekebab med laurbærblade og citronmarinade 

 
For de af jer som kan lide sværdfisk, er denne opskrift en rigtig lækkerbid. Hvis du serverer den til dit næste selskab, vil gæsterne med garanti spørge efter opskriften. Giver 4 portioner

 
# Ingredienser
TIL MARINADEN
1 tsk revet citronskal
½ dl friskpresset citronsaft
½ dl olie
2 fed knust hvidløg
2 tsk farin
1 tsk havsalt
1 tsk friskkværnet sort peber
8 laurbærblade
4 tykke citronskiver (1 cm), skåret i halve

 
FISKEN
450 g sværdfiskesteaks, skåret i firkanter på 4 cm (ca. 20 stykker)
4 store cherrytomater
½ gul peberfrugt, skåret i 4 stykker
8 spid, metal eller træ
olie

 
* Tilberedning
1 Bland alle ingredienserne undtagen sværdfisken i en plasticpose.
Tilsæt sværdfisken og luk posen.
Sørg for at fisken bliver væltet rundt i marinaden.
Lad den marinere i køleskabet i 1 time og vend posen af og til.

 
2 Tag sværdfisken ud af posen og gem marinaden.
Stik fire stykker på 2 spid.
Gem ca. ½ dl af marinaden til pensling og smid resten væk.


3 Pensl kebabberne omhyggeligt og grill dem over middel varme.

Pensl med marinaden af og til.
Vend dem så de bliver stegt på alle fire sider, ca. 3 min på hver side
eller indtil det er let at pille fisken i flager med en gaffel.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 85 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Om mig som grillkok?
Effektiv reklame - klik her