Logo

Tabbouleh opskrift på nem og lækker bulgursalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tabbouleh opskrift på nem og lækker bulgursalat


Vores opskrift er nem og giver et fantastisk smagfuldt tilbehør Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

# Ingredienser

175 g fin bulgur

3 spsk olie

4 spsk citronsaft

4 forårsløg

1 grøn peberfrugt, uden kerner og i tern
4 tomater, i tern

2 spsk bredbladet persille, finthakket

2 spsk frisk mynte, fintsnittet
8 sorte oliven, udstenede

salt og peber

friske myntekviste, til pynt

 

* Tilberedning

1 Kom bulguren op i en skål og hæld koldt vand ved, så det dækker.

Lad den stå og trække i 30 min, eller til bulguren er svulmet op til dobbelt størrelse.

Lad den dryppe af og pres så meget af vandet ud af den som muligt i et rent klæde.

 

2 Kom bulguren op i en skål.

Pisk olie og citronsaft godt sammen i en skål og krydr med salt og peber.

Fordel dressingen over bulguren, stil den til side og lad den marinere i 1 time.

 

3 Snit forårsløgene fint med en skarp kniv og kom dem i salaten sammen med peberfrugt, tomat, persille og mynte.

Vend det let sammen og pynt salaten med oliven og friske myntekviste.

Server straks.

 

INFO: Tabbouleh er en levantinsk vegetarisk salat lavet for det meste af finhakket persille med tomater, mynte, løg, bulgur og krydret med olivenolie, citronsaft, salt og peber. Nogle variationer tilsætter hvidløg eller salat, eller brug semulje i stedet for bulgur.

Levantinsk: landene ved det østlige Middelhav, Levanten.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.355 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her