Logo

Brisket-rub

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brisket-rub

 

Brisket er spidsbryst og rubben passer til barbecuegrillet okse- og lammekød og rækker til et stykke på ca. 3 kg.

#

¼ dl salt

1 spsk friskkværnet sort peber

2 spsk stødt spidskommen

2 spsk sennepspulver eller stødte sennepsfrø

1 tsk stødt cayennepeber

*

1. Bland krydderiblandingen grundigt, evt i en morter.

2. Alt fra små portionsstykker til store stege kan krydres.

3. Gnid krydderierne ordentlig ind i kødets yderside og i god tid.

4. Opbevar krydderiblandinger mørkt og køligt.

 

Se mere om krydderier

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.305 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her