Logo

Herbes de Provence - Provencalsk krydderiblanding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Herbes de Provence - Provencalsk krydderiblanding

 

Denne provencalske krydderiblanding er meget aromatisk og god til fisk, kylling, svinekød og lam. Blandingen rækker til ca. 1 kg.

 

#

2 tsk salt

1 tsk friskkværnet sort peber

1 spsk finthakket frisk timian eller merian

1 spsk finthakket frisk rosmarin

2 tsk finthakkede friske lavendelblade

*

1. Bland krydderiblandingen grundigt, evt i en morter.

2. Alt fra små portionsstykker til store stege kan krydres.

3. Gnid krydderierne ordentlig ind i kødets yderside og i god tid.

4. Opbevar krydderiblandinger mørkt og køligt.

 

Se mere om krydderier

 

Herbes de Provence - Provencalsk krydderiblanding

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 210 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tun-rubBrug krydderiblandingen til frisk tun, makrel eller laks. Den er også god til svinekød og...
• Sichuan peberSichuanpeberet har en ru og en lidt syrlig mentolsmag med antydninger af enebær, solbær og...
• Indisk krydderiEn af mine yndlingsblandinger til and, kylling og lam. Portionen her rækker til ca. 4 kg

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os