Logo

Herbes de Provence - Provencalsk krydderiblanding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Herbes de Provence - Provencalsk krydderiblanding

 

Denne provencalske krydderiblanding er meget aromatisk og god til fisk, kylling, svinekød og lam. Blandingen rækker til ca. 1 kg.

 

#

2 tsk salt

1 tsk friskkværnet sort peber

1 spsk finthakket frisk timian eller merian

1 spsk finthakket frisk rosmarin

2 tsk finthakkede friske lavendelblade

*

1. Bland krydderiblandingen grundigt, evt i en morter.

2. Alt fra små portionsstykker til store stege kan krydres.

3. Gnid krydderierne ordentlig ind i kødets yderside og i god tid.

4. Opbevar krydderiblandinger mørkt og køligt.

 

Se mere om krydderier

 

Herbes de Provence - Provencalsk krydderiblanding

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.760 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her