Logo

Pastrami-rub

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pastrami-rub

 

Meget fin til okse- og svinekød og rækker til et stykke på ca. 3 kg.

#

¼ dl salt

1 spsk friskkværnet sort peber

2 spsk stødt koriander

2 spsk sennepspulver eller stødte sennepsfrø

1 tsk cayennepeber

*

1. Bland krydderiblandingen grundigt, evt i en morter.

2. Alt fra små portionsstykker til store stege kan krydres.

3. Gnid krydderierne ordentlig ind i kødets yderside og i god tid.

4. Opbevar krydderiblandinger mørkt og køligt.

 

Se mere om krydderier

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 174 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Indisk krydderi blandingJeg krydrer store rejer, svinekød, lam og kylling med denne blanding. Den rækker til ca....
• Backyard BBQ-rubDenne baghaveblanding har jeg brugt, da jeg barbecuegrillede omkring 7 kg gode ben. Tag...
• Herbes de Provence - Provencalsk krydderiblandingDenne provencalske krydderiblanding er meget aromatisk og god til fisk, kylling, svinekød...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os