Logo

Syltet citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Syltet citron 

 
De syltede citroner kan bruges som krydderi og smagsgiver til stegt fjerkræ, fiskeretter, sammenkogte retter, supper og salater.

 
# Ingredienser
2 kg økologiske citroner
1 l vand
1 dl havsalt
½ l hvidvinseddike
2 dl sukker
2 laurbærblade
1 kanelstang
3 kryddernelliker
1 tsk sorte peberkorn 

 
* Tilberedning
Vask citronerne grundigt, og læg dem i varme, rengjorte glas.
Bland ingredienserne til lagen, og kog den op.
Hæld den varme lage over citronerne, og luk glassene.
Lad dem stå og trække i mindst 4 uger, før de serveres.
Citronerne kan også skæres i både eller skiver.
Så kan de nydes allerede efter 1-2 uger.

 
INFO: Konserveret citron eller syltet citron er et krydderi, der er almindeligt i køkkenerne på det indiske subkontinent og Marokko. Det blev også fundet i det engelske køkken fra det 18. århundrede. Det er også kendt som "country lemon".

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 381 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her