Logo

Appelsin-kardemomme glaze

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Appelsin-kardemomme glaze

 

En god, koncentreret og sursød smag gør denne glaze perfekt til laks, lyst kød og fjerkræ.

4-6 portioner

 

#

½ dl koncentreret appelsin juice

½ dl appelsinmarmelade

¼ dl soja

1 tsk olie

1 tsk stødt ingefær

2 tsk stødt kardemomme

*

Rør ingredienserne omhyggeligt sammen.

Stil glazen i en lukket beholder i køleskab, til den skal bruges.

Den kan holde et par måneder.

 

Se mere: + Glasering - glaze



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?







Effektiv reklame - klik her