Logo

Grillspid med honningglaserede grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Grillspid med honningglaserede grønsager

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

# Ingredienser

2 courgetter

1 gul peberfrugt. uden kerner og i kvarter

225 g fast tofu (drænet vægt)
4 spæde løg

4 cherry tomater

8 faste champignoner

 

Honningglasering:
2 spsk olie

1 spsk stærk dijonsennep
1 spsk flydende honning
salt og peber

 

* Tilberedning

1 Varm grillen godt op.

Skræl strimler af courgetten med en kartoffelskræller, så den får et grøn- og hvidstribet mønster, og skær hver courgette i 8 tykke skiver.

Skær de kvarte peberfrugter igennem på den brede led.

Skær tofuen i tern på 2½ cm.

 

2 Sæt peberfrugt, courgetteskiver, tofutern, cherry tomater, løg og champignoner skiftevis på 4 lange metalspid.

 

3 Glasering: Rør olie, sennep og honning sammen og krydr med salt og peber.

 

4 Pensl spiddene med glaseringen og grill dem ved jævn-stærk varme i 8-10 min.

Vend dem jævnligt undervejs og pensl samtidig med ekstra glasering.

Server straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.704 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?







Effektiv reklame - klik her