Logo

Stærk sennepsglaze

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stærk sennepsglaze

 

Giver en lidt stærk og aromatisk, asiatisk smag.

6 portioner

#

 

2 dl vand

½ dl æbleeddike

2 spsk farin

1 fed hvidløg, hakket

½ løg, hakket

6 tørrede abrikoser, hakkede

¾ tsk salt

2 spsk Colman's sennepspulver

½ tsk gurkemeje

1 spsk almindelig ristet sesamolie (ikke koldpresset)

*

1. Kog vandet op med vineddike, sukker, hvidløg, løg, abrikoser og salt. Læg låg på, og lad det småkoge 20 min.

Tilsæt så sennepspulver, gurkemeje og sesamolie. Kør det til en jævn sauce i en foodprocessor med skarp kniv, eller med stavblender.

2. Hæld saucen på flaske, og opbevar den i køleskab.

 

Se mere: + Glasering - glaze

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.365 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her