Logo

Brownies med nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brownies med nødder

 

Lækre hjemmebagte brownies med chokolade og nødder - Få her en virkelig god opskrift på brownie - prøv den på din grill og nyd de lækre kager.

 

Personer: 4. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 25 min. Grillmetode: Indirekte. Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 180 °C. Udstyr: bradepande, bagesten

 

# Ingredienser

180 g mørk chokolade 60-70%

100 g smør

150 g sukker

4 æg
50 g hvedemel

150 g nøddekerner (fx valnødder eller pekannødder)

lidt smør til at smøre bradepanden med

Tilbehør:

friske brombær

cremefraiche 38 %

*

I køkkenet

1. Smelt chokolade, smør og sukker i en gryde ved svag varme.

Når det hele er smeltet, tager du gryden af varmen og pisker æggene i.

Sigt så mel ned i massen, og pisk det sammen.

2. Hak nødderne groft, og vend dem i.

3. Smør bradepanden med smør og hæld så dejen heri.

4. Skyl brombærrene.

 

Ved grillen

1. Gør grillen klar til indirekte varme.

Bruger du kulgrill, skal du tænde den op med trekvart grillstarter klargjorte briketter.

2. Læg bagestenen midt på risten, sæt låget på grillen, og lad den nå 180 °C.

3. Placér bradepanden på stenen, og lad nu kagen bage under låg i 15-20 minutter.

Når kagen er fast og begynder at sprække på toppen, er den færdig.

4. Tag kagen af grillen, lad den køle af, og skær den så i portionsstykker.
Servér brownierne med friske brombær og en god cremefraiche til.

Bryg også en kop god kaffe.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.941 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Grillede I juleaften?

Effektiv reklame - klik her