Logo

Majsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Majsbrød

 

De originale amerikanske majsbrød er her bagt i ovnfaste muffin-forme og serveret i stykker som tilbehør til mange retter, herunder chili con carne.

 

Personer: 8. Forberedelse: 30 min. Tilberedning: 15 min. Grillmetode: Indirekte.

Sværhedsgrad: Middel. Grilltemperatur: 220 °C. Udstyr: Muffin-forme, bagesten

 

# Ingredienser

250 g hvedemel
1 spsk bagepulver
250 g groft majsmel
2,5 dl mælk
50 blødt smør
2 æg
2 tsk salt
olie til pensling

*

I køkkenet

Bland alle ingredienserne i en skål, og rør dem sammen til en jævn masse.

Pensl formene med olie, og fyld dem halvt med dejen, som hæver under bagning.

 

Ved grillen

Klargør grillen til indirekte, høj varme.

Placer bagestenen midt på risten og lad den varme godt op.

Stil formene med majsbrødsdejen på bagestenen.

Bag brødene i 15 min.

Kontrollér, om brødene er færdigbagte ved at stikke en lille kniv eller strikkepind ind i dem – hvis der ikke sidder dej fast på den, når den kommer ud, er brødene færdige.

Lad dem køle af i 5 min. inden servering.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.979 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her