Logo

Mazarintærte med bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mazarintærte med bær

 

Mazarin med vaniljeskum og bær er den oplagte dessert, når du får gæster ... snyd ikke dig selv for denne lækre opskrift på mazarinkage med sommerens bedste bær

 

Personer: 12. Forberedelse: 15 min + hviletid. Tilberedning: 40 min. Grillmetode: Indirekte.

Sværhedsgrad: Middel. Grilltemperatur: 160 °C. Udstyr: Stegt flæsk-holder

 

# Ingredienser

150 g hvedemel

50 g flormelis

175 g blødt smør

1 æg 

 

250 g blødt smør

250 g revet marcipan

250 g sukker

160 g hvedemel

150 g pasteuriseret hele æg

friske bær

*

I køkkenet

Bund:

Bland hvedemel og flormelis, og smuldr smørret i.

Saml melblandingen med ægget, og rør det hurtigt sammen.

Lad dejen hvile i 30 min. i køleskabet.

 

Læg dejen imellem to stykker bagepapir, og rul den ud til den er 1 cm i tykkelsen og passer til formen.

Læg den udrullede tærtedej ned i bunden, som følger med Stegt flæsk-holderen.

 

Fyld:

Rør smør og sukker sammen, og tilsæt marcipan.

Rør det hele til en ensartet dej.

Tilsæt æggene lidt ad gangen.

Tilsæt mel, og rør dejen glat.

Hæld dejen ud i tærtebunden.

Sørg for at hele bunden er dækket. 

 

Ved grillen

Klargør grillen til indirekte middelhøj varme.

Bag tærten i ca. 30-40 min., til mazarindejen er fast.

Prik i dejen med en lille nål eller kniv for at teste, om den er færdigbagt.

Hænger dejen fast, skal kagen bage 5-10 min. mere.

 

Tips: Pynt med friske bær, eller tilsæt friske bær til dejen. Tryk dem forsigtigt ned i kagen før bagning. 

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.377 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her