
 
Red Velvet kage og cupcakes er nok den kage/cupcake jeg
bager mest, da dette er min ypperste ynglings kage. Når du har lyst til
lidt godt, så prøv ...
 
Personer: 10. Forberedelse: 10 min. Tilberedning: 20 min.
Grillmetode: Indirekte. 
Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 175 °C. Udstyr:
Bagesten, Bageplade 
 
# Ingredienser 
300 g rødbede
5 friske dadler 
2 æg
½ tsk vanilje
¼ tsk stevia
50 g 70% chokolade
50 g hakkede mandler
2 dl boghvedemel
½ tsk bagepulver
½ tsk lakridsgranulat
*
I køkkenet
Riv rødbede, udsten dadlerne og hak mandlerne. 
Pisk alle ingredienserne sammen, og sæt dejen på en beklædt
bageplade med 2 skeer. 
Der skal blive 10 stk. 
 
Ved grillen
Klargør grillen til indirekte middelhøj varme (175° C). 
Læg bagestenen på grillen, og lad den blive godt varm, inden
du sætter bagepladen på. 
Bag kagerne i 20 minutter. 
 
Tips: Du kan også fylde en metal-muffinsform med dejen og
bage 18-20 min.
 

 
# Frosting
170 g stuetempereret flødeost
60g blødt smør
400 g flormelis
vaniljesukker
*
Pisk flødeost, smør og vanilje godt luftigt.
Tilsæt så flormelis over 2 omgange. Pisk grundigt!
Kom frostingen i en sprøjtepose med en glat tylle og pynt
dine kager. 
Du kan også drysse spiseligt glimmer på.