Logo

Chokoladetrøfler med sæsonens bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Chokoladetrøfler med sæsonens bær

 

Chokoladetrøfler med sæsonens bær lavet i æbleskivepande på grillen. Det giver et professionelt resultat! Prøv selv!

 

Personer: 6. Forberedelse: 20 min. Tilberedning: 15 min. Grillmetode: Indirekte.

Optænding - gas: Middel. Optænding - kul: ¾ grillstarter. Sværhedsgrad: Middel.

Grilltemperatur: 180 °C. Udstyr: Æbleskivepande

 

# Ingredienser

175 g smør
175 g mørk finthakket chokolade
3 æg
250 g sukker
½ stang vanilje, kornene
115 g hvedemel
tsk salt

friske bær
smør til stegning

*

I køkkenet

Smelt smør og chokolade i en gryde.

Pisk æg, sukker og vaniljekorn sammen.

Bland mel og salt i en skål.

Tag gryden med smeltet smør og chokolade af blusset, og lad blandingen afkøle i gryden.

Pisk æggeblandingen ned i gryden. Vend derefter mel i.

 

Ved grillen

Klargør grillen til indirekte, middelhøj varme.

Smør æbleskivepanden med smør, og fyld hvert hul halvt op med dej.

Tilsæt bær, og fyld derefter resten af hullet med dej.

Sæt æbleskivepanden på risten, og lad trøflerne bage i 12-15 min.

 

Tips: Brug sæsonens friske bær. Tilsæt evt. grofthakket chokolade som pynt.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 285 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladefondant med arme riddere, vaniljeparfait og æblepuréDet er enkelt at trylle den perfekte chokoladefondant frem på grillen – og lige dupere...
• Chokoladefondant med arme riddere, vaniljeparfait og æblepuréDet er enkelt at trylle den perfekte chokoladefondant frem på grillen – og lige dupere...
• Chokoladefondant med arme riddere, vaniljeparfait og æblepuréDet er enkelt at trylle den perfekte chokoladefondant frem på grillen – og lige dupere...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os